Vernieuwde modellen springkussens

Vernieuwde modellen springkussens bij Jump Factory, met professioneel printwerk.

Vernieuwde mVernieuwde modellen springkussensodellen Springkussens

Jump Factory heeft de afgelopen periode een aantal van de standaard modellen vernieuwd. Zo is onder andere het model van Springkussen Paddenstoel, Springkussen Brandweer en Springkussen Giraffe aangepast. Deze nieuwe modellen zijn uitgevoerd met profesioneel printwerk en hebben hierdoor een schitterende uitstraling. Alle printwerk van Jump Factory wordt voorzien van een goede coating. Hierdoor blijft de print perfect beschermd en zal hij minder snel beschadigen.

Levende glijbaan sjoelen kopenLevend Sjoelen

Nu de temperaturen beginnen te stijgen neemt de vraag naar waterattracties weer toe. Deze Levende Sjoelbak is een variant op de welbekende Buikglijbaan. De deelnemers nemen een aanloop en glijden op hun buik door de gaten van de Sjoelbak heen.

Kijk hier voor meer informatie over het Levend Sjoelen.

Individuelle Hupfburg RPK MediaSpringkussen Stadtwerke Ratingen

Voor Stadwerke Ratingen heeft Jump Factory de afgelopen maand een springkussen op maat mogen produceren. Dit springkussen is ca. 5×6 meter en voorzien van opdruk. De blower is voorzien door The Fan Company

Heeft u ook interesse in een eigen springkussen op maat of heeft u zelf een leuk idee voor een exclusieve attractie? Informeer naar de mogelijkheden en laat Jump Factory uw attractie ontwikkelen.

 

 

Jump Factory is het adres om uw springkussens op maat te laten produceren. Zo kunt u een standaard springkussen kopen met uw eigen logo erop of kunnen we zelfs een compleet luchtkussen in de door u gewenste vorm ontwerpen. Ontwerp uw eigen springkussen Multiplay, Active Center of springkussen Multifun. De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos.

« Terug naar overzicht