Kwaliteit en Service

Kwaliteit en service met een gouden rand. Dat vinden wij bij Jump Factory erg belangrijk. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om de beste kwaliteit en de daarbij behorende service te leveren. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over de kwaliteit en de bijbehorende veiligheid van onze springkussens. Kwetsbare punten, zoals bijvoorbeeld hoeken, krijgen bij ons altijd extra aandacht. Zo worden deze hoeken altijd extra verstevigd. De naden worden door ons altijd standaard dubbel gestikt. Hierdoor zijn ze ook dubbel zo stevig. Veel punten worden zelfs vier tot zes maal gestikt zodat er geen zwakke punten kunnen ontstaan. Al onze springkussens zijn hierdoor geschikt voor de professionele markt. Daarnaast zijn ze ook geschikt om jarenlang mee te gaan in bijvoorbeeld een achtertuin. De hoogste kwaliteit waarbij de service er gratis bij geleverd wordt.

Veiligheid, net zo belangrijk als de kwaliteit en de service!

De veiligheid van onze producten vinden wij erg belangrijk. Net zo belangrijk als de kwaliteit en service. Onze attracties en springkussens voldoen daarom altijd aan de nieuwst veiligheidseisen. Onze springkussens en opblaasbare attracties zijn hierbij gekeurd conform de NEN-EN-14960. Bij bestelling van onze producten krijg je altijd enkele bijbehorende documenten. Deze bestaan uit een veiligheidscertificaat, gebruikershandleiding en logboek. Alleen zo kunnen wij de veiligheid garanderen waardoor jij er alle plezier aan kan beleven.

Transport

Wij leveren onze springkussens en attracties in Nederland en België gratis. Wij doen er alles aan zodat jij maximaal van jouw gekochte springkussen kan genieten. Een onderdeel hiervan is dat er geen extra kosten worden gerekend voor bijvoorbeeld transport. Bij Jump Factory loop je niet tegen extra kosten aan. Want daar houden wij niet van!

Garantie, een onderdeel van onze kwaliteit en service

Wij hanteren standaard 5 jaar garantie op materiaal en fabricagefouten. Door onze eigen reparatieafdeling kunnen eventuele reparaties snel worden uitgevoerd. Dit hoort allemaal bij onze kwaliteit en service.

5 jaar gratis schadeafhandeling

Wij zijn erg overtuigd van onze kwaliteit. Daarbij leveren wij altijd service met een gouden rand. Daarom hanteren wij een 5-jarige gratis schadeafhandeling! Daarom kun jij je je springkussens met gerust hart verhuren. Gaat er eens iets kapot? Neem gerust contact met ons op zodat wij jou snel weer op weg kunnen helpen.  We nemen de schade op en kijken hoe we deze het snelst kunnen repareren. Valt dit binnen de garantie? Dan is reparatie geheel gratis! Kwaliteit en service die voor ons de standaard is. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

 

Kwaliteit en service Jump Factory

Koninklijke Visio Breda
"Super tevreden over het speciaal ontworpen luchtkussen voor onze doelgroep"
"JumpFactory heeft speciaal voor onze cliënten (mensen met een visuele en verstandelijke beperking) een luchtkussen op maat ontworpen. Het luchtkussen voldoet aan al onze eisen. Zo kan er zelfs een tillift onder wat het mogelijk maakt om mensen met een ernstige meervoudige beperking op het luchtkussen te leggen."
Link
Jamalo Nv , Turnhout/België
"Super service persoonlijke aanpak professioneel bedrijf"
"Doe zo verder!!"
Partou Kinderopvang , Amersfoort
"Perfect, zeker aan te bevelen"
"top communicatie. Denken graag mee, en zijn flexibel in het aanpassen van de order."
Link