Over ons

Over ons, Jump Factory. maar wie zijn wie eigenlijk?

Over ons – maar wie zijn wij eigenlijk? Wij, Jump Factory, zijn dé leverancier in de wereld van de opblaasbare attracties en springkussens. Jump Factory is opgericht door twee mannen met een visie die samen ruim 30 jaar ervaring hebben in de productie en verkoop van springkussens en opblaasbare attracties. Door deze ervaringen te bundelen zijn wij in staat met u mee te denken en samen tot een mooi eindproduct te komen. Hierdoor kunnen wij producten leveren van de hoogste kwaliteit en die aansluiten bij uw behoeftes. Daarnaast leveren wij de perfecte service zodat u een glimlach op uw gezicht krijgt. Omdat wij sterk geloven in onze producten, hanteren wij een garantietermijn van 5 jaar!

Ons assortiment

Wij hebben een zeer uitgebreid en uniek assortiment; van springkussens tot stormbanen en van maatwerk tot aan volledige Inflatable Parks. De producten van Jump Factory kenmerken zich door hun vernieuwende ontwerpen waarvan de prints gedetailleerd zijn. Daarnaast maken wij niet zomaar even een nieuw product maar doen we dit bijna altijd samen met de klant. U weet wat u wilt hebben waarbij we uw kennis graag meenemen in ons assortiment. Bijna alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Waarom bijna vraagt u zichzelf af? Dat komt omdat het ene product altijd net iets harder loopt op een moment dat je het niet verwacht. Indien u even moet wachten, komen wij u daarom graag tegemoet. Informeert u hierover eens bij ons en vraag naar de mogelijkheden!

Jump Factory, de openingstijden

Jump Factory is geopend van maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur. Dat zijn de reguliere kantoortijden, maar u werkt ook gewoon van 9 tot 5? Geen zorgen, daar hebben we aan gedacht. Daarom kunt u ook buiten kantoortijden een afspraak met ons inplannen. Neem voor het maken van een afspraak contact op met ons op via bijvoorbeeld info@jumpfactory.com of bel ouderwets met +31 (0) 24 760 01 52. Daarnaast bent u van harte welkom om zo even binnen te komen wandelen.

Over ons Jump Factory