Over ons

Jump Factory is dé leverancier in de wereld van de opblaasbare attracties. Jump Factory is opgericht door twee personen met ruim 30 jaar ervaring in de productie, verkoop en verhuur van springkussens en andere opblaasbare speeltoestellen. Door deze ervaringen te bundelen is Jump Factory in staat met u mee te denken en goede producten met perfecte service te leveren.

Doordat wij continu streven naar de productie van de beste producten bent u verzekerd van kwalitatieve goede producten. Dit maakt dan ook dat wij een ruime garantietermijn hanteren.

Assortiment

Jump Factory heeft een zeer uitgebreid en uniek assortiment; van springkussens tot stormbanen, van eyecatchers tot glijbanen. De producten van Jump Factory kenmerken zich door hun vernieuwende ontwerpen en gedetailleerde prints. Bijna alle producten zijn uit voorraad leverbaar.

Openingstijden

Jump Factory is geopend van maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur. Ook buiten kantoortijden is het mogelijk een afspraak in te plannen. Neem voor het maken van een afspraak contact op via info@jumpfactory.com of bel met +31 (0) 24 760 01 52.