Springkussen repareren en controleren

Springkussen repareren en laten controleren door Jump Factory

Springkussen repareren – De temperatuur daalt en de springkussens liggen al enige tijd op de stellingen. Echter is de langste dag van het jaar alweer geweest. Daarom is het tijd om jouw springkussens van de schappen af te halen, op te blazen en te controleren. Dit kun je zelf doen maar je kunt het ook laten doen. Zijn de springkussens schadevrij? Kunnen ze weer een seizoen fris en fruitig mee draaien? Weet je het niet helemaal zeker? Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien jou van gratis advies of jouw springkussen toe is aan een pitstop. Hierdoor kun jij er in het seizoen van 2021 weer met volle moed tegenaan!

De reparatie van een springkussen, wanneer moet dit eigenlijk?

Onze springkussens en andere inflatables worden van hoge kwaliteit PVC gemaakt. Maar natuurlijk zijn ze niet onverwoestbaar. Zo kan het voorkomen dat de luchtkussens schade hebben opgelopen. Dit kan zijn dat er een ankerpunt los zit, een gaatje op het springvlak is ontstaan of dat er een naad begint los te raken. Als je zulke schade ziet ontstaan, dan kun je het beste gelijk contact met ons opnemen! Onze eigen reparatie afdeling zal deze reparatie vakkundig voor je uitvoeren zodat deze weer zo lang mogelijk mee kan. Een springkussen repareren? Laat dit vakkundig gebeuren. Alleen zo kun je zo lang mogelijk van je springkussen genieten.

Een springkussen laten repareren, dat is zeker heel duur!

Springkussen repareren door Jump Factory. Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit. We geven namelijk niet voor niets 5 jaar garantie op onze inflatables. Daarnaast is de bijbehorende service ook gratis. Hierbij hoort ook de schadeafhandeling. Indien de reparatie binnen de garantie valt, is deze dus helemaal gratis! En we kijken heus niet op een dag, dat vinden wij niet chique. Is het springkussen niet van ons afkomstig? Dan repareren we deze ook graag voor je. We zullen je hiervoor altijd voorzien van een geheel vrijblijvende prijsopgave. Zo kom jij niet voor verassingen te staan. Een springkussen repareren doen we graag voor je!

Maar hoe werkt dat dan precies, een springkussen reparatie?

Een springkussen repareren, hoe gaat dat nou precies in zijn werk? Zoals hierboven beschreven, doen wij het reparatiewerk voor jou. Jij hoeft er enkel voor te zorgen dat het springkussen schoon en droog wordt afgeleverd. Dat mag je laten doen door een transportbedrijf. Natuurlijk kun je je luchtkussen ook zelf even langs komen brengen. Is het een kleine reparatie en heb je even tijd om te wachten? Dat mag, de koffie is altijd warm! Heb je geen tijd? Dan mag je je luchtkussen altijd op een later tijdstip op komen halen.

 

Service met een gouden rand. Dat vinden wij belangrijk!

 

Springkussen repareren

« Terug naar overzicht