Aanbieding: Springkussen Disco

Springkussen Disco voor een mooie prijs: Bestel deze maand een Mini of Standaard Springkussen Disco en ontvang korting tot wel € 225,00!

springkussen disco aanbieding februari
Springkussen Disco. Welk kind droomt er niet van om een DJ te zijn? Het springkussen standaard disco garandeert eindeloos springplezier voor uw kleine gasten. Met een draaitafel in het midden van het luchtkussen wanen de kids zich als een echte DJ. Springen en plezier maken op een kleurrijk luchtkasteel is een droom voor ieder kind. Omdat Jump Factory uitgaat van haar eigen kwaliteit, kunnen wij u 5 jaar garantie bieden. Bovendien worden alle springkussens geleverd met een eigen certificaat. Geef uw kinderen de kick om een echte DJ te zijn en koop uw luchtkasteel nu bij Jump Factory!

Maak gebruik van deze speciale aanbieding voor het en bestel dit springkussen voor 28 februari 2019!
De levering zal plaats vinden voor 1 mei 2019. Informeer naar de voorwaarden.

Springkussen Mini
van € 1.495,00 voor € 1.295,00

Springkussen Standaard
van € 1.775,00 voor € 1.550,00

Blowers

Blowers springkussen kopenBij Jump Factory kunt u ook terecht voor blowers van The Fan Company en andere accessoires.
De Blower TFC1.1 met blauwe kap heeft een vermogen van 1100 Watt en 1500 HP. Deze fan wordt voornamelijk gebruikt voor het opblazen van springkussens en kleine
attracties.

Voor stormbanen en andere grotere opblaasbare speeltoestellen heeft u vaak een blower met meer capaciteit nodig. De TFC 1.5 is hier geschikt voor, deze heeft een vermogen van 1500 Watt en 2000 HP.

Op zoek naar een complete pallet blowers? Informeer nu naar onze speciale palletprijzen.

 

« Terug naar overzicht