Partners van Jump Factory

Partners van Jump Factory – Samen met jou maken wij de wereld een stukje leuker. En niet zo maar een wereld, maar een wereld vol opblaasbare attracties. Of het nu gaat om kleurrijke springkussens of om uitdagende speeltoestellen, het plezier van de gebruikers staat altijd voorop. En natuurlijk loopt het plezier hand in hand met de veiligheid. Daarom worden al onze opblaasbare speeltoestellen conform de NEN EN14960 gekeurd. Dat is een garantie die wij aan al onze afnemers geven, dus ook aan jou. Wel zo fijn voor onze partners en haar afnemers. Hierdoor garandeer je urenlang speelplezier op een veilig speeltoestel.

Heb je vragen met betrekking tot de veiligheid van onze springkussens? Dat begrijpen we en daarom staat er enthousiast team klaar om je op weg te helpen. Ook voor overige vragen staat ons team vrijwel dag en nacht voor je klaar. Maar ook wij hebben een goede nachtrust nodig om weer fris voor de dag te komen. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor onze partners maar voor iedereen. En om je weer zo snel mogelijk op weg te kunnen helpen, proberen we daarom al je vragen binnen 24 uur te beantwoorden. En als het haast heeft kun je ons altijd bellen waardoor wij je meteen op weg kunnen helpen. Of het nu gaat om onze springkussens, de veiligheid of overige vragen. Kortom, voor zowel onze partners als onze non-partners staan we altijd klaar!

Samen de wereld leuker maken

Samen met Jump Factory, wat houdt dat eigenlijk in? En wat voor nut heeft het? Jump Factory biedt jou de kans om jouw pagina op onze partners pagina te zetten waardoor er een backlink ontstaat. Een zogenoemde do-follow backlink waardoor je vindbaarheid op bijvoorbeeld Google wordt vergroot. De overige technische informatie zullen we je besparen. Wil je ook partner van Jump Factory worden? Vraag naar onze mogelijkheden.