Nieuwste stormbanen en attracties van Jump Factory op de EAS in Amsterdam

Nieuwste stormbanen gepresenteerd: Afgelopen week vond in Amsterdam de Euro Attraction Show (EAS) plaats.Nieuwste stormbanen gepresenteerd in de RAI. Drie dagen lang stond de RAI in het teken van attracties en leisure. Uiteraard mocht Jump Factory hier niet ontbreken! We kunnen terugkijken op een geslaagde beurs. We hebben bestaande relaties gesproken en ook veel nieuwe contacten op gedaan! Jump Factory presenteerde hier ook haar nieuwste modellen stormbanen en andere nieuwe attracties.

Nieuwste stormbanen Jump Factory

 

 

Nieuwe hoekdelen voor de stormbaan

Stormbaan corner holes kopen

De Stormbaan Corner Holes en de Stormbaan Corner Spiral, de naam zegt het al, zijn in een hoek geproduceerd. Deze zijn univserseel koppelbaar aan alle andere stormbanen die Jump Factory verkoopt, waardoor u zelf kunt bepalen hoe lang uw stormbaan wordt en welke vorm deze krijgt.

De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

 

Stormbaan corner spiral kopenDe Stormbaan Corner Holes en de Stormbaan Corner Spiral zijn uniek verkrijgbaar bij Jump Factory, en voldoen aan alle veiligheidseisen. Ze zijn gekeurd volgens de NEN-EN14960 en voorzien van certificaat.

Standaard worden deze hoekdelen van de stormbaan geleverd in de kleuren zoals op het voorbeeld. Indien gewenst kunnen we deze ook voor u op maat personaliseren in de door u gewenste kleuren. Neem voor meer informatie contact op met Jump Factory.

Human Whack a Mole

Human Whack a MoleDe Human Whack a Mole van Jump Factory is dé sensatie van dit moment. Zes ‘mollen’ pakken zo veel mogelijk ballen, voordat de speler in het midden met een hamer op hun hoofd slaat en ze af zijn.

Kijk hier voor meer informatie.

Al onze attracties worden voorzien van blowers met meer dan voldoende power van The Fan Company.

« Terug naar overzicht