Nieuwe stormbanen bij Jump Factory

Nieuwe stormbanen bij Jump Factory! Jump Factory heeft twee nieuwe survival tracks in het assortiment: een stormbaan van 14,5 meter en een stormbaan van 10 meter.

Stormbaan 10 meterNieuw: Stormbaan 14,5 meter

Deze lange stormbaan is een mooie blikvanger op een groot evenement. Door alle obstakels wordt het de deelnemers moeilijk gemaakt om aan de overkant te komen. Twee deelnemers kunnen het tegelijk tegen elkaar opnemen in deze kleurrijke stormbaan van wel 14,5 meter lang.

Voor meer informatie over deze stormbaan klik hier.

 

Nieuwe stormbanen bij Jump FactoryUniek en exclusief van Jump Factor: Stormbaan 10 meter

Een evenement zoals een zeskamp of sportdag wordt een groot spektakel met deze stormbaan van 10 meter lang. Twee deelnemers nemen het tegen elkaar op in deze 10 meter grote hindernisbaan.

De stormbanen van Jump Factory zijn van professionele kwaliteit, voor meer informatie over deze hindernisbaan of over alle andere attracties kunt u terecht op de website van Jump Factory. En de blowers? Die zijn van de allerhoogste kwaliteit van The Fan Company.

 

Voor een kwalitatief goede stormbaan voor een betaalbare prijs bent u bij Jump Factory aan het juiste adres. De hindernisbanen zijn in verschillende varianten te koop. De meeste versies zijn uitgevoerd met een koppelstrook zodat u zo ook achter elkaar kunt gebruiken en zo een Mega stormbaan kunt creëren.

« Terug naar overzicht