Nieuwe springkussens – Voorjaar 2020

Nieuwe springkussens – Voorjaar 2020

Jump Factory presenteer nieuwe springkussens – Jump Factory heeft een nieuw en exclusief model toegevoegd aan het assortiment. Een innovatief en daarom multifunctioneel springkussen Donut Slide Race! Het nieuwe ontwerp straalt een verfrissende blik uit. Een echte eyecatcher voor de coole racers onder ons. Inzetbaar voor een groot evenement of verjaardagspartijtje! Bent u geïnteresseerd in een Donut Slide springkussen? Bent u hierdoor opzoek naar nieuwe springkussens? Neem contact met ons op!

Springkussen Donut Slide

Wil u binnenin het springkussen kijken? Dat kan, bekijk hier volledig het filmpje van de Donut Slide. Het springkussen heeft veel te bieden. Klim naar boven en glijd naar beneden via de ronde glijbaan. In het midden van de donut is een springgedeelte gecreëerd waardoor de kids ook kunnen springen. Dit springkussen is leverbaar in de thema’s Race, Brandweer en Krokodil. Ook voor andere nieuwe springkussens kunt terecht op onze website.

Maatwerk – Stormbaan Bonanza VerhuurMaatwerk stormbaan kopen - Jump Factory

Voor Bonanza Verhuur hebben wij een spetterende stormbaan geproduceerd. Een uniek exemplaar doordat het in 2 delen geproduceerd. De sprekende kleuren zorgen mede voor een opvallende attractie, zo staat deze echt in de spotlight! De stormbaan heeft verschillende objecten en obstakels waardoor optimaal speelplezier ontstaat. Wilt u ook een stormbaan op maat waarmee u opvalt? Ook opzoek naar nieuwe springkussens of ander maatwerk? Wij helpen u graag verder!
We produceren passende stormbanen, zoals deze unieke stormbaan Bonanza Verhuur op maat, die voor iedereen uniek kan zijn. Actie, fun en diversiteit komt aanbod bij deze maar ook andere prachtige survivalbanen. We werken samen met de TÜV SÜD Benelux en hierdoor garanderen wij de veiligheid. De opblaasbare stormbanen worden gekeurd en voldoen daarom aan de Europese veiligheidseisen.

Maatwerk – Levend tafelvoetbal Xtreme Event Service

Een uniek product voor een uniek Duitse bedrijf in de evenementenbranche. We hebben het oude luchtkussen mogen vervangen voor deze levend tafelvoetbal boarding. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Jump Factory helpt u meer dan graag verder!

« Terug naar overzicht