Nieuwe producten januari 2016

Nieuwe producten januari 2016 – Jump Factory heeft een speciaal ontwerp gemaakt voor de Belgische korfbalbond. Ook nieuw: een levende sjoelbak.

Nieuwe producten januari 2016 – Maatwerk springkNieuwe producten januari 2016ussen korfbalbond België

Jump Factory heeft een speciaal ontwerp gemaakt voor de Belgische korfbalbond. Het korfbal springkussen heeft, zoals de naam al zegt, de vorm van een korfbalkorf en wordt ingezet bij vele evenementen van deze organisatie.

Bent u ook geïnteresseerd in een op maat gemaakt product? Neem dan contact op voor de vele mogelijkheden die Jump Factory u te bieden heeft!

Levend Sjoelen kopen - Jump FactoryNieuw: Levend Sjoelen

Met deze levende sjoelbak van bijna 12 meter moeten zoveel mogelijk punten verdiend worden. De deelnemer neemt een grote aanloop en glijdt op de buik door een van de gaten heen. Het team probeert op deze manier zo veel mogelijk punten te behalen. Deze sjoelbak kan gebruikt worden op een sportdag of een dergelijk evenement.

Voor de prijzen en andere gegevens van het Levend Sjoelen klikt u hier. De blowers worden geleverd door The Fan Company.

Jump Factory en kwaliteit lopen hand in hand. Door onze ervaring en een eigen productie, zijn wij in staat een juiste prijs/kwaliteit te hanteren. Door de jaren heen is niet alleen onze kwaliteit zichtbaar verbeterd maar ook de randvoorwaarden. Daarom kan Jump Factory kwaliteit aanbieden voor een betaalbare prijs.

« Terug naar overzicht