Nieuwe modellen: Springkussen Multiplay Tijger en Voetbal Dartsspel Dubbelzijdig

Nieuwe modellen geproduceerd door Jump Factory. Jump Factory heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten! Een nieuwe versie van de Multiplay is ontwikkeld en geproduceerd: Springkussen Multiplay Tijger. Ook hebben we een dubbelzijdige voetbal dartspel gemaakt.

Nieuwe modellen! 1. SpringkusMultiplay Tijger overdekt kopensen Multiplay Tijger

Nieuwe modellen geproduceerd door Jump Factory. Dit springkussen Multiplay Tijger is een leuk nieuw model van Jump Factory. Door zijn formaat is deze prima te hanteren en in te zetten in de verhuur. Binnenin staan pilaren op het springvlak en kunnen de kinderen zich urenlang uitleven. Dit Multiplay springkussen is zowel in overdekte als niet overdekte vanriant leverbaar.

Bekijk alle Multiplay springkussens hier!

Voetbal Darten Dartspel kopen2. Voetbal Dartspel Dubbelzijdig

nieuwe modellen van Jump Factory. De hit van 2017! Het voetbal darten. Dit Voetbal Dartspel is uitgevoerd in een dubbele versie. Doordat hij dubbelzijdig is kunnen er meerdere deelnemers tegelijk op schieten. Dit Voetbal Dartspel Dubbelzijdig wordt geleverd inclusief 6 klittenband ballen en twee haken om de ballen van het bord af te halen. Bekijk alle informatie hier!

 

Springkussen VitesseSpringkussen Vitesse op maat

De afgelopen maanden heeft Jump Factory wederom diverse op maat gemaakte springkussens geproduceerd. Bekijk alle items en idee├źn voor maatwerk via deze link.

Nieuwe modellen springkussens. Heeft u ook interesse in een op maat gemaakt springkussen of een blikvanger met uw eigen logo? Neem contact op en informeer naar de vele mogelijkheden.

 

« Terug naar overzicht