Nieuwe Luchtkussens in verschillende maten

Nieuwe Luchtkussens bij Jump Factory in verschillende maten. Springkussen Piratenschip, Luchtkussen Cowboy, Springkussen Giraffe en Springkussen Koe.

Nieuwe luchtkussensNieuwe Luchtkussens: Springkussen piratenschip

Nieuwe luchtkussens van Jump Factory. Dit indrukwekkende piratenschip is geschikt voor wel 14 personen. De grote piratenvlaggen maken het schip helemaal af. Het piratenschip is uiterst geschikt voor bijna elk evenement. Het is namelijk niet alleen een springkussen voor de kinderen, maar ook een prachtige blikvanger op evenementen.

Voor de prijs en andere gegevens kunt u hier terecht.

 

Nieuwe luchtkussensNieuw: Springkussen cowboy

Dit leuke springkussen in western stijl kunt u in twee verschillende maten bestellen. Het standaard cowboy springkussen is geschikt voor 10 personen en het super cowboy springkussen is geschikt voor wel 14 personen! Dit springkussen met western beschildering zal prachtig staan op een evenement met een western thema.

Kijk hier voor het volledige aanbod van springkussens.

Springkussen stand. Giraffe OverdektNieuw: Springkussen giraffe

Dit kleurrijke giraffe springkussen is erg geschikt voor evenementen met een dierentuinthema. Dit springkussen is te bestellen in twee verschillende maten. Het standaard giraffe springkussen is geschikt voor circa 10 personen en op het super giraffe springkussen kunnen wel 14 personen!

Kijk hier voor het volledige aanbod van springkussens.

Springkussen stand. Koe OverdektNieuw: Springkussen koe

Dit springkussen is ,met zijn koeienbeschildering, uiterst geschikt voor evenementen met een boerderijthema. Het springkussen is in twee maten verkrijgbaar. Het standaard koe springkussen is geschikt voor circa 10 personen en het super koe springkussen is geschikt voor wel 14 personen.

Kijk hier voor het volledige aanbod van springkussens. En check hier het aanbod van onze blowers.

« Terug naar overzicht