Nieuw model Combo Dome

Op de EAS in Barcelona heeft Jump Factory afgelopen week een nieuw model gepresenteerd: Springkussen Combo Dome.

Introductie nieuw Combo Dome model op de EAS in Barcelona!

Van 20 t/m 22 september vond de Euro Attractions Show plaats in Barcelona. De EAS is dé beurs op het gebied van (opblaasbare) attracties in Europa.

Jump Factory was dit jaar wederom present en showde haar nieuwste model springkussen. Dit is een uitdagend overdekt springkussen met maar liefst 4 glijbanen. Twee glijbanen komen aan de voorzijde naar buiten. De andere twee glijbanen zitten binnen in het springkussen.

Multiplay Combo Dome JungleSpringkussen Combo Dome Jungle

De nieuwe grote multiplayer Jungle is een echte “musthave”. Het springkussen is voorzien van diverse decoraties in Jungle stijl. Bovenop het dak van het springkussen is een tijger geplaatst.

Kijk hier voor meer informatie over dit nieuwe springkasteel

Combo Dome Sea WorldSpringkussen Combo Dome Sea World

Dit grote koepel vormige springkussen Sea World is voorzien van mooie decoraties. Op het dak van het springkussen prijkt een grote clownvis. Ook dit springkussen heeft aan de voorzijde twee glijbanen naar buiten.

Kijk hier voor meer informatie over dit nieuwe en unieke springkasteel.

Al met al weer een prachtig springkasteel dat exclusief geproduceerd is door en voor Jump Factory. Zo werkt JF de laatste jaren hard aan het feit om haar assortiment te laten groeien. Daarbij is de mening van de eindgebruiker meer dan belangrijk. Wij staan altijd open voor uw advies omdat de klant koning is.

« Terug naar overzicht