Jump Factory: uw leverancier voor attracties en blowers

Jump Factory attracties en blowers – Niet alleen voor attracties en springkussens kunt u bij Jump Factory terecht. Ook met blowers zijn wij u graag van dienst.

Jump Factory: ook uw leverancier voor blowers!

Attracties en blowers van Jump Factory. Naast de springkussens en attracties, verkoopt Jump Factory ook blowers van The Fan Company om uw inflatables op te blazen. Niet alleen voor de fans van 1100 Watt en 1500 Watt bent u bij Jump Factory aan het juiste adres, ook voor de blowers van bijvoorbeeld 380 Watt kunt u bij ons terecht. Deze worden vaak gebruikt om eyecatchers zoals een opblaasbare Sarah of Abraham pop op te blazen.

Bestel nu complete pallets met blowers van 1.1 kW (1.5 HP) of 1.5 kW (2.0 HP) voor een zeer scherpe palletprijs! Eventueel ook mogelijk om op één pallet beide blowers te combineren!
Neem nu contact met ons op voor de speciale palletprijzen!

 

Stormbaan 10 meterStormbaan 10 meter

Nog op zoek naar een hindernisbaan? Deze stormbaan van 10 meter is een leuke toevoeging voor ieder event! Door zijn geringe lengte past hij overal bij. Ook is de stormbaan koppelbaar, waardoor u uw bestaande survivalbaan ook kunt verlengen! De stormbaan bestaat uit één deel, waardoor deze erg makkelijk te vervoeren is.
Klik hier voor een overzicht van al onze stormbanen.

 

 

Springkussen multiplay XL krokodil kopenMultiplay XL Krokodil

Het springkussen Multiplay XL Krokodil is uitermate geschikt om te kopen voor de verhuur. Dit luchtkussen, met glijbaan aan de zijkant en groot springoppervlakte, is erg gewild!
Kijk nu snel op hier voor meer informatie.

« Terug naar overzicht