Jump Factory pakt groots uit: Jump Factory Inflatable Parks!

Afgelopen week presenteerde Jump Factory op de IAAPA Expo Europe in Parijs een hele nieuwe lijn: Jump Factory Inflatable Parks!

Jump Factory Inflatable Parks - overview

Een Inflatable Park is opgebouwd uit verschillende onderdelen die middels koppelstroken aan elkaar worden verbonden. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een ballenbak, glijbaan of klimmuur. Ieder Inflatable Park is uniek en wordt op maat voor de klant samengesteld.

Klik hier om je eigen Inflatable Park samen te stellen

 

Ook benieuwd hoe dit precies in zijn werk gaat?

Bekijk hier het filmpje waarbij we laten zien hoe de productie van een Inflatable Park gaat, van ontwerp tot uitvoering.

Jump Factory Inflatable Parks:
Springen, klimmen en spelen: voor ieder wat wils!

Jump Factory Inflatable Parks: Indoor Opblaaspark - Mega Balls

Jump Factory Inflatable Parks: Inflatable Park - twister

Voor een Nederlandse relatie hebben we in een leegstaande tennishal dit Inflatable Indoor Park door Inflatable Parks gerealiseerd. Het park is ca. 550m2 groot en bestaat uit verschillende uitdagende opblaasbare spelelementen die samen zijn gebracht in één park. De opdracht was hier om een opblaaspark te realiseren waarbij de gebruikers zowel vrij kunnen spelen, als spelelementen af kunnen werken. Hierdoor ontstaan er wedstrijden rondom het opblaasbare park. We hebben er daarom voor gekozen om een aantal opblaasbare spelelementen als bijvoorbeeld de Slingerbal, Twister en Gladiatoren gevecht toe te voegen aan dit Inflatable Indoor Park. Dit zorgt tevens voor een visueel prachtig plaatje.

Wilt u graag vrijblijvend informatie en advies over wat we met Jump Factory Inflatable Parks voor u kunnen betekenen?

Natuurlijk kijken wij samen met u naar alle mogelijkheden! Neem hiervoor eens contact met ons op.

« Terug naar overzicht