Jump Factory EAS op de Euro Attractions Show in Barcelona!

Jump Factory EAS: Van 20 tot en met 22 september staat Jump Factory op de Euro Attractions Show in Barcelona, met een nieuw model!

Jump Factory EAS: op de Euro Attractions Show in Barcelona!

Bent u benieuwd naar onze eerste nieuwe modellen voor 2017? Bezoek dan onze stand 2331 van 20 t/m 22 september op de EAS (Euro Attractions Show) in Barcelona Spanje. Buiten het standaard programma presenteert Jump Factory EAS hier een spetterende beursaanbieding. Deze mag u zeker niet missen.

Middels onderstaande link bestelt u gratis toegangskaarten:

Bestel hier uw kaarten via Jump Factory!
De inlog (guest code) is ons standnummer: 2331EAS Barcelona

Beursdagen:
Dinsdag 20 september 11:00 – 18:00
Woensdag 21 september 11:00 – 18:00
Donderdag 22 september 11:00 – 16:00

Voor meer informatie over de Euro Attractions Show zie de website van IAAPA. De EAS is met ruim 400 standhouders de grootste attractiebeurs van Europa!

WaterglijbaanWaterglijbaan op maat

Voor een Nederlandse klant hebben wij deze opblaasbare Tobbedansbaan mogen produceren. Deze waterglijbaan is hierbij op verzoek van de klant in het blauw en wit uitgevoerd waardoor de glijbaan goed opvalt. Bekijk hier alle foto’s van deze Tobbedansbaan op maat.

Heeft u ook interesse in bijvoorbeeld een van onze andere producten, maar wilt u deze in uw eigen kleuren of met uw eigen logo uitgevoerd hebben? Informeer naar de mogelijkheden.

Springkussen multifun m&mSpringkussen Multifun op maat

In opdracht van een Nederlands afvalverwerkingsbedrijf heeft Jump Factory dit springkussen op maat geproduceerd. Het model is hierbij gebaseerd op de standaard Multifun modellen van Jump Factory waardoor de looks al bekend waren. Bekijk hier alle foto’s van deze Multifun op maat.

Heeft u hierdoor ook interesse in een van onze producten, maar wilt u deze mede in uw eigen kleuren of met uw eigen logo uitgevoerd hebben? Informeer daarom bij ons naar de mogelijkheden.

 

« Terug naar overzicht