Jump Factory introduceert Multiplay XL

De Multiplay XL; Op de Euro Attraction Show (EAS) afgelopen week in Berlijn heeft Jump Factory haar nieuwste springkussen geïntroduceerd.

EAS Jump Factory Berlijn 2017Jump Factory introduceert Multiplay XL op EAS in Berlijn

Van 26 t/m 28 september vond de Euro Attractions Show plaats in Berlijn. De EAS is dé beurs op het gebied van (opblaasbare) attracties in Europa.

Jump Factory was dit jaar wederom op de EAS en presenteerde hier haar nieuwste model springkussen. Dit unieke springkasteel biedt de kinderen urenlang springplezier en is bovendien voorzien van een halfronde glijbaan! Dit mooie springkussen is verkrijgbaar in het thema Haai, Krokodil en Brandweer!

Springkussen multiplay XL krokodil vooraanzicht - Jump FactoryMultiplay XL Krokodil

Dit springkussen XL Krokodil is uitermate geschikt om te kopen voor de verhuur. Dit springkussen in krokodil thema is voorzien van een volledig geprinte achterwand waardoor hij een vrolijke uitstraling heeft. Binnenin kunnen de kinderen volop springen. Daarnaast zit er een mooie ronde glijbaan in. Hierdoor kunnen de kinderen zich urenlang vermaken.

Multiplay XL HaaiSpringkussen kopen

Dit springkussen XL Haai is uitgevoerd in een mooi sea world thema. De achterwand van het springkussen heeft een mooie print met vissen en koraal. Binnenin zit een trap met een leuke ronde glijbaan. Kortom; een springkussen met veel uitdaging voor de kinderen.

Springkussen Multiplay XL brandweer kopenMultiplay XL Brandweer

Dit Multiplay springkussen Brandweer is helemaal uitgevoerd in Brandweer thema. De kinderen zullen zich urenlang vermaken op dit springkussen. De volledige achterwand is geprint in brandweer thema. Op het springvlak staat zelfs een opblaasbare brandkraan. Ook kunnen de kinderen omhoog klimmen en via de ronde glijbaan naar beneden glijden. Koop dit springkussen Brandweer en succes is gegarandeerd.

« Terug naar overzicht