Inflatable Parks winnen aan populariteit

De laatste tijd zien we dat bestaande indoor speeltuinen en trampolinehallen (deels) vervangen worden door een Inflatable Park. Zo’n opblaaspark heeft het grote voordeel dat het eens wat anders is dan de massa. Waar de meeste speeltuinen bestaan uit een grote kooiconstructie waar de kinderen in kunnen klimmen, is een Airpark voorzien van allerlei losse onderdelen waarop de bezoekers zich urenlang kunnen vermaken. Denk aan klimmen, glijden en allerlei andere spelonderdelen. Je kunt zo’n Inflatable park volledig naar eigen wens uitvoeren en thematiseren.

Afbeelding Inflatable Park op maat kopen

Productie van je eigen Inflatable Park

Een Inflatable park bestaat uit verschillende opblaasbare onderdelen die aan elkaar worden gekoppeld. In het designtraject wordt er goed gekeken naar de locaties waar de ventilatoren wel en niet kunnen komen te staan. Dit is een belangrijk onderdeel om ervoor te zorgen dat het Inflatable Park straks de juiste druk heeft.

Allereerst zal de ruimte worden ingemeten. We overleggen samen wat de beste onderdelen zijn, hoe de zichtlijnen moeten lopen en welke kleuren en thema’s we gaan gebruiken. Wanneer we daar helemaal uit zijn dan gaan we aan de slag met het eerste design.

Na de gewenste aanpassingen kunnen we beginnen met de productie van je eigen Inflatable Park. De verschillende onderdelen worden uitgesneden uit zeildoek en zeer zorgvuldig aan elkaar genaaid. Op kwetsbare plekken zullen extra verstevigingen worden aangebracht en/of beschermsheets worden geplaatst.

Interesse in je eigen Opblaaspark?

Wil je ook je eigen Inflatable Park kopen, of overweeg je om je indoor speeltuin of trampolinehal (deels) om te bouwen? We adviseren je graag over de mogelijkheden en kijken graag samen hoe we jouw ruimte het beste om kunnen toveren tot een geweldig opblaasbaar pretpark. Neem daarvoor contact op via onderstaand formulier.

Contact

« Terug naar overzicht