Einde van het seizoen 2020

Jump Factory – Het einde van het seizoen 2020

Einde van het seizoen 2020 – Wat een zomerseizoen was het. Een bizar seizoen. Een seizoen om snel te vergeten. Maar het was ook een jaar om niet te vergeten wat belangrijk is. Familie, vrienden en gezondheid. We hopen dat het goed gaat met jullie. Daarnaast is het ondanks het slechte seizoen ook een jaar om op zoek te gaan naar nieuwe kansen. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe maatwerk springkussens of opblaasbare parken.Wij hopen dat wij samen met u in de toekomst mogen kijken. Neem gerust eens contact met ons op.

Blijf gezond!

Springkussen KW Makelaars op maat

Einde van het seizoen 2020

Ondanks het Einde van het seizoen 2020, mochten wij toch enkele maatwerk producten produceren zoals dit luchtkussen op maat. Een kleurrijk en in de vorm van een huis geproduceerd springkussen KW Makelaars. Met het printwerk van de dakpannen waardoor het luchtkussen echt tot leven komt. Jump Factory helpt u graag om ook uw bedrijf van een springkussen op maat te voorzien.

Einde van het seizoen 2020

Multifun mini Kasteel

Naast onze reeds geproduceerde mini multifun modellen, hebben wij ook deze unieke multifun mini kasteel in ons assortiment opgenomen. De prachtige prints zorgen ervoor dat het luchtkussen echt tot leven komt.

Multifun mini Giraffe

Het springkussen multifun mini giraffe is naast het ridder springkussen, nieuw in ons assortiment. De vrolijke giraffe die tot in de verte te zien is, zorgt voor het ultieme springplezier onder de kinderen.

 

 

Einde van het seizoen 2020 – KN95 FFP2 Mondkapjes

Deze KN95 FFP2 mondkapjes bieden goede bescherming tegen covid-19. Deze maskers zijn opvouwbaar. Dit zijn professionele mondmaskers die filteren de lucht die je in- en uitblaast. Alle mondkapjes zijn van professionele kwaliteit en zijn voorzien van elastieken bandjes.  FFP2 (FullFaceProtection) is de Europese norm en staat voor een filter van 94%. Het filter van dit mondkapje filtert ten minste 95% van de lucht voordat het ingeademd wordt. KN95 FFP2 mondkapjes met een filter van 94% of hoger bieden bescherming tegen het coronavirus (COVID-19).

Dit is geen chirurgisch mondkapje, maar een ademhalingsmasker. Met een chirurgisch mondmasker beschermt men de omgeving, en met een FFP2-masker beschermt de drager zichzelf.

Einde van het seizoen 2020 – Chirurgische mondkapjes 3 laags (niet medisch)

Deze niet-medisch chirurgische mondkapjes zijn voorzien van een oor elastiek en neusbeugel. Dit zijn perfecte mondmaskers voor het gebruik in openbaar vervoer of bijvoorbeeld in de winkel. Een chirurgisch mondneusmasker heeft als doel om de uitgeademde lucht te filteren en de omgeving van de drager te beschermen tegen druppels die ontstaan bij spreken, hoesten en niezen. Het is niet geschikt als ademhalingsbeschermingsmasker zoals de FFP2-mondkapjes. Deze filteren namelijk de ingeademde lucht. Met een chirurgisch mondmasker beschermt u de omgeving, en met een FFP2-masker beschermt u zichzelf. Een FFP2-mondkapje heeft ook een betere pasvorm, dus minder lekkage langs de neus, wang en kin.

Chirurgische mondmaskers zijn gemaakt voor eenmalig gebruik. Het is daarnaast belangrijk dat het masker op de juiste manier wordt opgezet. Hieronder leest u een omschrijving hoe u dit het beste kunt doen:

« Terug naar overzicht