Springkussen op maat voor je installatiebedrijf

Een op maat gemaakt springkussen kopen voor jouw installatie- of bouwbedrijf. Dit is iets dat wij afgelopen jaren meerdere malen voor onze klanten in deze branche hebben mogen realiseren. Voor zowel de naamsbekendheid van het bedrijf, als het tevreden stellen van klanten en wellicht de kinderen van klanten, personeel of overige gebruikers van het springkussen. Een echte Eye catcher voor jullie bedrijf tijdens open dagen, evenementen of bijeenkomsten in jullie regio!

Afbeelding Installatietechniek springkussen kopen

Een eigen springkussen voor je installatiebedrijf kopen, hoe dat werkt?

Een op maat gemaakt springkussen kopen, hoe gaat dat nou precies zijn zijn werk. Het klinkt best lastig, maar dat is het in werkelijkheid helemaal niet. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op en ontvang een goed advies. Niks moet, alles mag. Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Geen probleem! En als deze offerte interessant is, dan maken we graag een kosteloos ontwerp voor je. Kies zelf de vrolijke kleuren, het formaat en de extra’s uit. Als extra’s kun je denken aan opblaasbare pilaren of een mooie glijbaan aan de zijkant. Samen met jou komen we tot een prachtig eindproduct. En de prijs? Die ligt een heel stuk lager dan op de huizenmarkt! Uiteraard is de veilligheid van het springkussen ook dik in orde. Maak je je daar maar geen zorgen over. Al onze springkussens zijn gecertificeerd conform de NEN14960. Ook daar vertellen we je graag meer over.

Installatiebedrijf springkussen kopen II

Een springkussen voor jouw installatie- of bouwbedrijf

We hebben de afgelopen jaren diverse springkussens voor verschillende installatiebedrijven mogen produceren. Zo benaderde installatiebedrijf Verspeek uit Valkenswaard ons voor de productie van hun eerste springkussen. Dit idee werd een enorm succes! Klanten met een onderhoudscontract kunnen gratis een springkussen reserveren bij dit Brabantse bedrijf. Dit is zo’n succes gebleken dat ze inmiddels hun derde springkussen hebben aangekocht. Ook voor andere installatiebedrijven zoals Campus installatietechniek, Keijsers Martens, Stigho Electro en v.d. Vleutenelektrotechniek hebben we een op maat gemaakt springkussens mogen ontwerpen en produceren. Jump Factory helpt ook jouw installatiebedrijf graag verder!

Wil je liever een standaard springkussen kopen uit voorraad dan kan dat natuurlijk ook.

Contact

« Terug naar overzicht