Jump Factory EAS – Bezoek JF op de EAS in Berlijn

Van 26 tot en met 28 september staat Jump Factory op de EAS in Berlijn.

Jump Factory EAS – Bezoek ons op de EAS in Berlijn!Jump Factory EAS

Van 26 t/m 28 september vindt dé Europese leisurebeurs van het jaar weer plaats. Meer dan 500 leisure gerelateerde bedrijven presenteren hun producten dit jaar in het Duitse Berlijn. Uiteraard is Jump Factory hier ook vertegenwoordigd op de “Inflatable Area”. We zullen dit jaar wederom een interessant nieuw springkussen showen en zien u dan ook graag op onze stand 21-1613.

U kunt nu via Jump Factory uw entreekaarten GRATIS bestellen. Klik op deze link, klik vervolgens op “Exhibitor Guest Registration” en bestel uw kaarten met deze code: F91595B

Openingstijden EAS:
Dinsdag 26 september 10:00-18:00 uur
Woensdag 27 september 10:00-18:00 uur
Donderdag 28 september 10:00-16:00 uur

Reactiewand Batak verkoopReactiewand opblaasbaar

Jump Factory heeft weer een nieuw product aan haar assortiment toegevoegd. De Reactiewand is een leuk spel dat door twee teams tegen elkaar gespeeld kan worden. Bovenin het spel hangt een dubbelzijdige klok. De deelnemer die na het verstrijken van de tijd de meeste buizen naar de andere kant heeft geschoven die heeft gewonnen. Bekijk het volledige product hier.

Stormbaan Jungle themaStormbaan Jungle 13,5 meter

Voor een Nederlandse klant heeft Jump Factory deze mooie Jungle Stormbaan op maat mogen produceren. De stormbaan is voorzien van diverse logo’s en reclame.

Heeft u ook interesse in een op maat gemaakte attractie? Jump Factory is de juiste partner. Neem contact op voor een afspraak en informeer naar de mogelijkheden.

« Terug naar overzicht