Beschermingsmiddelen en hulpmiddelen corona

Beschermingsmiddelen en Hulpmiddelen Corona

Bij Jump Factory kunt u terecht voor het kopen van diverse beschermingsmiddelen. Sinds de uitbraak van het Corona virus (Covid-19) is er een toegenomen vraag naar beschermingsmiddelen als mondkapjes, desinfectiezuilen en spatschermen. Hier treft u hulpmiddelen en beschermingsmiddelen die u kunnen helpen om te voldoen aan de door de overheid gestelde voorwaarden.

Voor de veilige inzet van attracties in deze tijd van social distancing heeft Jump Factory een aantal beschermingsmiddelen en hulpmiddelen ontwikkeld. Voor de inzet van een springkussen op openbaar terrein is het bijvoorbeeld handig om een vakverdeling 1,5 meter te plaatsen.  Hierdoor worden de ouders van de kinderen geholpen om de juiste afstand te bewaren. Daarnaast kunt u een desinfectiezuil kopen. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld de ouders en kinderen hun handen desinfecteren.

Door de vraag uit de markt hebben we ook diverse andere producten ontwikkeld die winkels, horeca en sportscholen kunnen inzetten bij het opnieuw openen van hun zaak. Bekijk hier alle hulpmiddelen die wij aanbieden. Heeft u specifieke vragen met betrekking tot uw locatie dan horen wij dat graag.

Indien er enige onduidelijkheid is betreft het gebruik van mondkapjes? Dan verwijzen wij u graag door naar de richtlijnen van het RIVM. Bekijk hier de richtlijnen van het RIVM betreft mond- en gezichtkapjes.

« Terug naar overzicht