Attracties op maat – Jump Factory

Attracties op maat: Ook voor maatwerk bent u bij Jump Factory aan het juiste adres. Wilt u alleen uw eigen logo op een springkussen?

Jump Factory: dé leverancier voor al uw attracties op maat!

De afgelopen maanden heeft de productie van Jump Factory niet stilgezeten! Naast alle standaard springkussens, stormbanen en attracties zijn we ook hard bezig geweest met de productie van attracties op maat! Van een standaard springkussen voorzien van eigen logo tot een op maat gemaakte nieuwe attractie; het kan allemaal bij Jump Factory!

Attracties op maatSoft Mountain Big Mama

In opdracht van een Nederlandse attractieverhuurder heeft Jump Factory deze op maat gemaakte Springkussen Soft Mountain geproduceerd. Het multifunctionele luchtkussen van 15,2 x 15,2 meter bestaat uit 4 dezelfde hoekstukken en een Soft Mountain in het midden. De hoekstukken kunnen hierdoor ook los worden ingezet als springkussen of als onderdeel van een stormbaan. Wanneer de klant de mountain in het midden vervangt door het bijgeleverde zwembad kan de hele opstelling worden gebruikt als gigantische ballenbak of groot zwembad. Klik hier voor een mooie video van dit product.

 

Verkoop op maat gemaakte springkussen Jump FactorySpringkussen Bij op maat

Voor een grote aanbieder van campingvakanties heeft Jump Factory een Springkussen Bij ontworpen en geproduceerd. Deze zullen komende zomer op verschillende campings in Zuid Europa te vinden zijn!

Dit springkussen is een standaard formaat, van circa 5 x 4 meter. Hij is professioneel gekeurd, net als al onze andere springkussens en attracties. Kijk voor meer informatie over andere attracties op maat op onze website.

 

AVG Jump FactoryAVG bij Jump Factory

Per 25 mei 2018 is de nieuwe privacywetgeving van kracht. Deze nieuwe wetgeving zorgt ervoor dat de privacy rechten van jou worden verscherpt. Ook Jump Factory vindt het beschermen van jouw persoonlijke gegevens. Klik hier voor onze privacy voorwaarden,

« Terug naar overzicht