Attractie op maat: Sweeper Rivella

Attractie op maat: voor een groot reclamebureau uit Duitsland heeft Jump Factory deze Sweeper Rivella op maat mogen produceren.

Attractie op maat: Opblaasbare sweeper mat kopen Jump FactoryAttractie op maat. Voor een groot reclamebureau uit Duitsland hebben wij deze Sweeper Rivella op maat mogen produceren. Mede door de korte communicatie zijn we in een korte tijd tot een uniek concept gekomen. Omdat het logo meerdere malen terugkomt, krijgen de deelnemers een unieke binding. Ook de spanning die spel meebrengt is gigantisch. Hierdoor krijgen de spelers een positieve binding met het merk.

Aan de hand van ideeën komen we graag samen met u tot werkelijke concepten. Aan de hand van design, communicatie en hard werken realiseert Jump factory al jaren prachtige inflatables op maat. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Omdat wij korte lijnen proberen te hanteren, verloopt de communicatie vaak soepel. Ten eerste staat het gebruikersplezier voorop en ten tweede mag u nooit voor onaangename verrassingen komen te staan. Kortom, neem eens contact met ons op!

 

Attractie op maat & Waterglijbanen voor een spetterende zomer

Buikglijbaan met hellingMet het zomerse weer in het vooruitzicht wordt het weer tijd voor waterattracties!

naast een Attractie op maat hebben we ook standaard producten. Deze unieke buikglijbaan heeft een schuine helling aan het begin van de baan, waardoor je extra veel snelheid maakt. Hierdoor glijd je makkelijker tot het einde van de 22 meter lange baan.

Klik hier voor meer informatie over de buikglijbaan met helling.

 

Levende Sjoelbak kopenEen andere waterglijbaan is het levend sjoelen. Neem een aanloop en scoor 1, 2, 3 of 4 punten!

Door de opblaasbare bodem is deze sjoelbaan van 11,75 meter lang en 7,5 meter breed extra veilig in gebruik.

Alle attracties worden geleverd inclusief benodigde blowers, haringen, logboek en keuringscertificaat. Natuurlijk zijn deze glijbanen ook te verkrijgen als een Attractie op maat.

« Terug naar overzicht