Goedkoop zeildoek spatscherm afscheiding

 195,00 excl. btw

1 x 0.5 x 2m
Gratis bezorging in NL & BE
Vraag een aangepaste offerte aan

Goedkoop zeildoek spatscherm afscheiding

Offerte aanvragen

Geen voorraad, normaal beschikbaar binnen 6 weken.

Beschrijving

Goedkoop spatscherm afscheiding

De goedkoopste manier om een (mobiel) spatscherm te maken is door middel van transparant zeildoek. Wij leveren op maat gezaagde profielen en een op maat gemaakt transparant doek dat eenvoudig in het frame te bevestigen is.  Door middel van een pees is het transparante zeil van 0,3 mm dikte in het frame te spannen.

Afscheiding voor sportscholen

Deze schermen zijn een ideale afscheiding voor sportscholen. zo kunnen de schermen tussen de verschillende apparaten worden geplaatst. Deze afscheidingswanden zijn een stuk lichter van gewicht dan de plexiglas afscheidingswand. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te verplaatsen.

Wilt u toch liever een plexiglas afscheidingswand kopen? Ook dat is mogelijk bij Jump Factory.

De schermen zijn in iedere gewenste afmeting te leveren. De standaard afmeting is 2 x 1 meter en voorzien van twee voeten.

Levering inclusief:
– Aluminium frame met hoekverbinders
– Transparant zeildoek 0,3 mm
– Pees voor bevestiging
– 2 voeten

 

Extra informatie

Afmetingen 1 × 0,5 × 2 m

Gratis bezorging in NL & BE

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Jump Factory hoog in het vaandel. Zo gebruiken wij uitsluitend hoge kwaliteit materialen. Ook verstevigen wij onze structuren op alle kwetsbare plekken. En de garantie? Die bedraagt daarom 5 jaar.
Lees meer >>

Veiligheid

De door Jump Factory geproduceerde attracties voldoen aan de Europese normen NEN EN 14960. Hierdoor hoeft u zich nooit zorgen te maken over de veiligheid van onze attracties.
Lees meer >>

Service

Service met een gouden rand, daar staan wij voor. Daarnaast staat onze eigen reparatieafdeling dagelijks voor u klaar. Zo helpen wij u bij schades en reparaties snel weer op weg.
Lees meer >>