Veiligheid Multiplay Springkussen

Veiligheid Multiplay Springkussen: De laatste tijd is er veel ophef in het nieuws over de veiligheid van springkussens en attracties. Door diverse klanten zijn wij de afgelopen dagen benaderd over de veiligheid en de keuring van hun attracties.

Springkussen Multiplay KrokodilVeiligheid Multiplay Springkussen: Veiligheid staat bij Jump Factory hoog in het vaandel. Hierdoor hebben wij vanaf het eerste uur ervoor gekozen om onze Multiplay springkussens uit te voeren zonder de tunnels die in het nieuwsitem van RTL Nieuws besproken werden.

 

Klik hier voor het artikel met bijbehorend filmpje van RTL Nieuws van donderdag 20 september .

Ook ontvangt men direct bij aankoop van een springkussen of attractie een kopie van het originele certificaat en een gebruikershandleiding. Hierin staat niet alleen dat de luchtkussens altijd vastgezet dienen te worden en dat permanent toezicht is vereist, maar ook andere veiligheidsinstructies, zoals een valdempende ondergrond.

Wanneer een springkussen of attractie volgens de meegeleverde gebruikershandleiding wordt gebruikt, kunnen de kinderen veilig springen.
Mocht u vragen hebben, dan staan we u graag te woord.

Jump Factory op de EAS beurs

In de RAI te Amsterdam vindt van 25 september tot en met donderdag 27 september 2018 de Euro Attractions Show plaats. Met meer dan 9.000 deelnemers uit meer dan 60 landen is dit de grootste beurs voor de attractiebranche.
Uiteraard is Jump Factory hier ook aanwezig!

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze stand!

EAS beurs
RAI Amsterdam | Europaplein 24 | 1078 GZ Amsterdam

Jump Factory
Hal 2
Stand 118

Dinsdag 25 september 10:00 – 18:00 uur
Woensdag 26 september 10:00 – 18:00 uur
Donderdag 27 september 10:00 – 16:00 uur

« Terug naar overzicht