Kwaliteit & Service

Kwaliteit staat bij Jump Factory hoog in het vaandel. Door de jarenlange ervaring in de productie en verkoop van opblaasbare producten zijn de springkussens van Jump Factory van uitstekende kwaliteit. Alle kwetsbare punten zijn onder de loep genomen en, daar waar nodig, extra verstevigd. Ook worden de naden standaard dubbel gestikt en op sommige punten zelfs vier tot zes maal. Hierdoor zijn alle springkastelen geschikt voor professioneel gebruik en staan ze garant voor jarenlang springplezier.

Veiligheid

Alle springkussens en attracties van Jump Factory voldoen aan de laatste veiligheidseisen en zijn gekeurd conform de NEN-EN-14960. Ieder springkussen wordt standaard geleverd met een veiligheidscertificaat, gebruikershandleiding en logboek

Transport

Jump Factory levert de attracties in Nederland en België gratis af.

Garantie

Standaard hanteert Jump Factory 5 jaar garantie op materiaal en fabricagefouten. Door de eigen reparatieafdeling kunnen eventuele reparaties snel en vakkundig worden uitgevoerd.

5 jaar gratis schadeafhandeling

Omdat Jump Factory overtuigd is van de kwaliteit van haar producten en de service aan klanten voorop stelt hanteert het bedrijf een 5-jarige gratis schadeafhandeling! Dit houd in dat u schades aan de door u gekochte springkussen en attracties gratis kunt laten herstellen. Een extra reden om voor Jump Factory te kiezen dus! Informeer naar de voorwaarden.